ugyfelszolgalat@gusztav.hu
Tel:. (1) 465-7878


 

Akciós áraink 2006. október 31. és 2006. december 28. között érvényesek.

Akciós megrendeléseket az Inter.net 2006. október 31. és 2006. december 28. között, a mindenkori rendelkezésre álló Magyar Telekom Rt. ADSL szolgáltatás-képes központok tápterületeiről fogad el.
Az akciós időszakban kötött és létesíthetőként visszaigazolt ADSL vonalak havi díjára 2006. december 31-ig 100 % kedvezményt biztosítunk. A z akciós időszakban kötött szerződések esetén az egyszeri díj feláras. A két éves kezdeti időtartamvállalás 2007. január 1-vel kezdődik!
Az akció nem vonatkozik a Magyar Telekom Rt. Kistelepülési ADSL modell keretében meghirdetett, de értékesítésre még át nem adott helyszínek esetében az ott definiált trigger szint elérését célzó, előzetes igényekre.
Az akcikós árakat az Inter.net Magyaroarszág Kft. kizárólag az új ADSL végfelhasználók részére biztosítja. Új ADSL végfelhasználónak számít azon ADSL igényt benyújtó előfizető, aki olyan távbeszélő vonalra kéri a szolgáltatás létesítését, amelyen az igény benyújtását megelőző három hónapban nem volt ADSL szolgáltatás kiépítve.
A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az akciót előzetes értesítés nélkül visszavonja.


* Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az akciót előzetes értesítés nélkül visszavonja.

A Gusztáv ADSL csomag csak olyan Magyar Telekom telefonvonalra rendelhetők meg, melynél a közcélú távbeszélő szolgáltatás előfizetője egyéni előfizető. A Gusztáv ADSL csomagot csak magánszemélyek vehetik igénybe.

Minden Gusztáv ADSL vonal megrendelhető ONLINE.Személyes valamint online megrendelés esetén

Csomagok Szolgáltatások Egyszeri díj Havi díj Szerzõdés idõtartama
Gusztáv ADSL 23 920 / 11 960 5 986 2 év

A Gusztáv ADSL vonalakhoz további e-mail fiókok rendelhetők.
Ár: 500 Ft\ e-mail fiók \ hó.

A feltüntetett árak a 20 % általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

Az ADSL vonalak kiépítésének lehetőségéről ügyfélszolgálatunk készséggel
ad Önnek felvilágosítást az (1) 465 7800-as telefonszámon
vagy az ugyfelszolgalat@hu.inter.net e-mail címen.

Az ADSL akcióban történő részvétel esetén a Előfizető más ADSL akcióban nem vehet részt, különböző akciós kedvezményeket nem vonhat össze.

Amennyiben az akciós ADSL szolgáltatáshoz új analóg/ISDN csatlakozás létesítése is kapcsolódik, akkor az akció keretében az Expressz létesítés nem vehető igénybe.

Az ADSL akció részleteiről a Gusztávnet Ügyfélszolgálata a (1) 465 7878-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@gusztav.hu e-mail címen ad készséggel tájékoztatást.


Szerzõdéskötéshez szükséges dokumentumok magánszemély esetén:
  - Személyi igazolvány vagy útlevél
- Bankszámlaszám
- Legutolsó Magyar Telecom számla
- Amennyiben az ADSL vonal megrendelõje nem azonos a telefon
elõfizetõjével meghatalmazás.
  Letölthetõ meghatalmazás: Nyilatkozat.pdf (99kb)

  A fenti dokumentum olvasásához Acrobat Reader segédprogram szükséges. Amennyiben Ön nem rendelkezik ezzel, letöltheti a képre kattintva!